Tip! De Justfog Q16 starterset

Wil jij ook misschien ook weleens proberen of dampen iets voor je? Begin dan eerst met de Justfog Q16 Starterset. Dit is een eenvoudige starterset waarmee je kunt uitvinden of het gebruik van een elektrische sigaret wel echt iets voor je is. Dit starterspakket bestaat uit een Justfog J-Easy 9 batterij, een Justfog Q16 tank, twee coils, een oplader en een handleiding. Het grote voordeel is dat dit setje van zo'n klein formaat is dat je het gemakkelijk in je zak kunt steken. Maar waarom zou je verder een Justfog Q16 Starterset kopen en hoe werkt het?

Wat zit er in de doos?

In het Justfog Q16 Starterset zit een tank (oftewel de e-sigaret), een aantal coils, een batterij en een handleiding. De tank is uitgevoerd in zilver roestvrij staal voorzien van een driptip. Deze kun je eventueel ook nog vervangen als je dat wenst. In de e-sigaret kan een hoeveelheid van 1.9 ml aan e-liquid. Je kunt hiermee dus eerst even uitproberen of het dampen wel iets voor je is. Aan de onderkant van de e-sigaret zit een luchttoevoerring waardmee je de zwaarte kunt instellen en dus de trek kunt bepalen. De coils plaats je altijd onderin de e-sigaret. Er worden standaard twee coils meegeleverd. De coils zijn bepalend voor de smaak en de beleving van de damp. Als je meer weerstand instelt, wordt de trek zwaarder en lijkt het meer op het roken van een echte sigaret. Dankzij capaciteit van de batterij kun je ‘m ongeveer een dag gebruiken voordat ie weer moet worden opgeladen. De batterij is voorzien van twee knopjes die je de mogelijkheid geeft om de voltage in acht stappen aan te passen. De Justfog Q16 starterset is mooie e-sigaret voor beginners. Hoe hoger het voltage, hoe meer damp je produceert en hoe sneller je e-liquid en batterij leeg zal raken. Je kunt de batterij opladen via de micro-USB kabel die erbij zit. Je hoeft daardoor niet te stoppen met dampen, en kunt dan tegelijkertijd dampen en opladen.

Hoe gebruik je Justfog Q16 starterset?

Als je voor het eerst de Justfog Q16 starterset wil gaan gebruiken is het handig dat je vast weet hoe deze werkt. Ten eerst moet je, net als andere elektrische apparaten, ervoor zorgen dat deze is opgeladen. Vervolgens plaats je de coils in de tank. Alvorens je dat doet, druppel dan eerst e-liquid op de wit katoen plekjes aan de zijkanten van de coil, hierdoor kun je deze eenvoudiger in de tak plaatsen. Draai deze vervolgens vast in de tank en vul de tank met de e-liquid. De e-sigaret is klaar voor gebruik. Zet de batterij aan of uit door 5 keer snel op de vuurknop, boven het scherm, te drukken. Als je de fire button ingedrukt houdt, begint de verdamping van de e-liquid en kun je de vrijgekomen damp inhaleren. Houd de fire button steeds ingedrukt tot je klaar bent. Je zult zien dat het na een aantal keer steeds eenvoudig is om de Justfog Q16 starterset te gebruiken.