Snel je VCA diploma halen

Waarom in1keerVCA.nl

in1keerVCA.nl is een landelijk werkende opleider en specialist om snel uw VCA diploma te halen. In Nederland heeft in1keerVCA.nl 25 locaties om de VCA dagcursus te geven en ruim 80 locaties waar u het VCA examen kunt afleggen.

Uniek

Dankzij ons uniek concept slaagt bijna iederéén in 1 keer. Als u bij ons een VCA cursus boekt krijgt u daarbij een gratis e-learning om u vast voor te bereiden op de dagcursus. Dit kost u ongeveer 1,5 uur. Heeft u deze e-learning gemaakt en volgt u een dagcursus dan krijgt u van ons een gratis herexamen. Wij zijn er van overtuigd dat iedereen in 1 keer kan slagen. En zit het een keer tegen dan kunt gratis een herexamen doen!

VCA

U kunt bij in1keerVCA.nl het VCA Basis, VCA VOL of VCU VIL diploma halen. VCA Basis is voor operatineel medewerkers. VCA VOL is voor ZZP-ers en leidinggevenden. VCU VIL is voor intercedenten die werkzaam zijn bij een uitznedbureau.

Incompany

in1keerVCA.nl komt ook op locatie bij de klant. Wilt u op uw eigen bedrijfslocatie een VCA cursus verzorgd hebben dan kunt u bij ons terecht. Ook het VCA examen kan daar worden afgenomen. Het examenbureau neemt de laptops en een 4G verbinding mee zodat u verder nergens voor hoeft te zorgen.

in1keerVCA.nl
info@in1keerVCA.nl