Op zoek naar een nieuwe baan in Den Haag? Check deze populaire vacatures!

Op zoek naar een nieuwe baan in Den Haag? Check deze populaire vacatures!

Oh, oh, Den Haag, mooie stad, achter de duinen; wie wil er niet wonen en werken? De Hofstad is niet alleen het centrum van de Nederlandse overheid, met ministeries, ambassades en natuurlijk het Binnenhof, maar ook een wereldwijd juridisch centrum. Het Vredespaleis herbergt het Internationaal Gerechtshof en verschillende andere internationaalrechtelijke instanties.

Door alle instellingen gevestigd in Den Haag, of 's-Gravenhage, is de werkgelegenheid in de stad enorm. En die werkgelegenheid betreft echt niet enkel juristen en bestuurskundigen (of expats). Want al deze instanties vergen onderhoud en ondersteuning. Door de grote vraag naar arbeid is Den Haag uitgegroeid tot de dichtstbevolkte gemeente van Nederland.

Wil jij aan de slag in een nieuwe functie in Den Haag? Lees dan verder, want dit zijn de vacatures met de grootste baankans in Den Haag.

Werkvoorbereider Den Haag

In Den Haag wordt continu gebouwd aan een betere stad. Als werkvoorbereider kom je daardoor in een gespreid bedje. Jouw taak is om alle voorbereidingen te treffen zodat een bouwproject van start kan. Tijdens de ontwikkeling zorg je dat de werkzaamheden goed gecoördineerd worden.

Verpleegkundige in Den Haag

Net als de rest van Nederland kampt Den Haag met een schreeuwend tekort aan goede verpleegkundigen. Het Haga-ziekenhuis, het HMC en de vele verzorgingsinstellingen zijn continu op zoek naar professionals in de zorg. Als verpleegkundige maak je dus goede kans op een nieuwe baan in Den Haag.

Verzorgende IG

De Verzorgende IG geeft individuele zorg die verder gaat dan alleen de verpleging. Als Verzorgende IG geef je de cliënt ook begeleiding in het dagelijks leven. Ook naar deze functie is in Den Haag veel vraag. Bekijk alle vacatures voor Verzorgende IG hier.

Administratief medewerker

Zonder een goede administratief medewerker loopt alles vast. Alleen de verschillende ministeries hebben een administratie waar je “u” tegen zegt. Als je nauwkeurige en nauwgezet werkt administratief medewerker bent, maak je in Den Haag dan ook goede kans op een nieuwe baan als administratief medewerker.

Natuurlijk zij de vier genoemde functies slechts het topje van de ijsberg. Want eigenlijk is voor iedereen wel een mooie baan in Den Haag te vinden. Kijk hier voor alle actuele vacatures in Den Haag.