www.Ondernemingsplan-laten-schrijven.nl

Heeft u een excellent ondernemingsplan nodig en zo snel mogelijk?

Wij verzorgen deze voor u geheel op maat. Mocht het uw huisbank of investor wezen bij wie u een financieringsaanvraag heeft ingediend, wij zorgen ervoor dat u een zeer goed academisch ondernemingsplan verkrijgt welke u met een goed gevoel kunt presenteren.

Alle theorie en cijfermatigheden zijn in onze bedrijfsplannen standaard verwerkt met al het nodige marktonderzoek.

Twijfelt u nog ergens aan gedurende de onderhandelingen?

Dat is geen enkel probleem, wij ondersteunen namelijk al onze cliënten gedurende het gehele proces tot aan financiering. Denk hierbij aan onderhandelen met de bedrijfsmakelaar, investor of selectie van offertes van de kredietverstrekker. Online zijn er aanbieders op het gebied van ondernemingsplannen maken, maar wat ons juist speciaal maakt is onze after sales en ondersteuning tijdens en na het hele proces. Wij zijn niet de laagst geprijsde want u heeft niets aan een bedrijfsplan als uw plannen niet doorgaan vanwege een slecht ondernemingsplan.

Op onze site is een overzicht te zien van de content van onze ondernemingsplannen met de prijzen. U mag in 2 termijnen betalen. Onze prijzen zijn duidelijk en betaalbaar, herschrijvingen zijn bijvoorbeeld gratis.

In Nederland zijn er veel financieringsopportunities. U denkt misschien direct aan de bank, maar er zijn meer mogelijkheden waaronder garantstellers, sponsors, Business Angels, brouwers en crowdfundplatformen. We hebben een zeer groot netwerk in financieringsland, we kunnen u helpen bij geen eigen vermogen of zelfs als u een negatieve BKR-registratie heeft. Tevens adviseren we u bij de onderhandelingen met uw huisbank, investor of bedrijfsmakelaar.Voor de horeca bezitten we een netwerk in garantstellers voor het krediet. Dit verstevigd uw positie bij de bank.

Contacteer ons nu meteen voor uw op te starten onderneming, u kunt met een gerust hart door ons uw ondernemingsplan laten schrijven. Bezoek onze site voor meer informatie: https://www.ondernemingsplan-laten-schrijven.nl/