Kinderkleding Leiden


Er zijn weinig dingen zo leuk als je kleintje kleden in de leukste kinderkleding. Hippe salopetjes, luchtige zomerjurkjes of een stoer giletje, aan leuke kinderkleding geen gebrek. Maar waar vind je deze leuke kinderkleding winkel? Bij Tokkelientje! Tokkelientje Leiden heeft de leukste, en hipste kinder- en babykleding van de tofste merken. Veel dan deze merken zijn ook nog eens duurzaam! Dus niet alleen leuk voor jouw minimensje, maar ook nog eens goed voor mens en planeet.


Kinderkleding sale

Je kleine groeit als kool. Erg leuk natuurlijk, maar minder leuk voor de kleren die na een seizoen alweer ontgroeid zijn. Elk seizoen weer nieuwe kleding kopen kan een dure aangelegenheid zijn, maar daar heeft Tokkelientje is voor. Gedurende het hele jaar heeft Tokkelientje een kinderkleding sale waardoor je altijd de leukste kinderkleding kunt kopen voor een leuke prijs.


Duurzame kinderkleding

Bij Tokkelientje vinden wij het belangrijk dat kinderkleding niet alleen leuk is voor degene die het draagt, maar ook voor hen die het vervaardigen. Daarom heeft Tokkelientje veel van haar merken geselecteerd op hoe duurzaam zij zijn, denk hierbij aan wat voor materialen ze gebruiken, hoe lang producten mee gaan en in welke landen het geproduceerd wordt. Veel van de kinderkleertjes bij Tokkelientje worden zo bijvoorbeeld gemaakt door kleine familie fabrieken in Portugal.


Kinderwinkel Leiden

Behalve babykleding en kinderkleding heeft Tokkelientje ook nog een uitgebreid assortiment van de leukste accessoires en speelartikelen. Zo is Tokkelientje de perfecte Online Kinderwinkel als je opzoek bent naar iets voor je kind, of wellicht wel als cadeautje voor het kind van iemand anders.