GSM signaal verbetering thuis of op kantoor!

We zouden graag die mobiele provider vinden die ons overal dekking geeft. En dat kan dus nu wel.


Door een onafhankelijk communicatie specialist

Maar wat gaaf is, is het gebruik van een signaalversterker voor mobiele telefoons,die ook bekend staat als signaalversterker en mobiele versterker. Het boosterapparaat voor mobiele telefoons is misschien wel het meest behulpzame apparaat waar niet veel mensen ooit van hebben gehoord. Een Gsm versterker van HiBoost biedt een manier om overal een beter signaal te krijgen. Ik heb de HiBoost 13-5S Gsm versterker/booster voor mobiele telefoons getest en dit is wat er gebeurde.

Functies voor mobiele telefoonversterkers

De HiBoost 5S modellen zijn compatibel met Nederlandse en alle andere Europese providers, waaronder KPN, Vodafone, Mobistar, Orange, Base, Lebara, Tele2, O2, Yoigo.

Het is ontworpen om het 5G van Vodafone 4G LTE-, 3G- en 2G-signaal voor mobiele telefoons voor thuis en op kantoor te versterken. Het resultaat is hogere datasnelheden en geen verbroken oproepen meer. De sterkere mobiele signaalverbinding en hogere snelheid kunnen tegelijkertijd werken met uw smartphone, tablet, datakaart, WiFi-hotspots en notebook. De HiBoost 13-5S -versterker voor mobiele telefoons heeft standaard bijgeleverd twee antennes, waaronder een ingebouwde antenne en een Buitenantenne.

Het beschikt ook over een Smart Auto en handmatige versterkings-aanpassingsfunctie. Met het automatische versterkings controlesysteem wordt de signaalversterking automatisch geregeld en is afhankelijk van de sterkte van het ingangssignaal. Het handmatige versterkingsregelsysteem biedt de mogelijkheid om de signalen handmatig te regelen.

Goedkoper model voor Nederlandse en Belgische markt

Sinds een 2020 is er ook een nieuw model speciaal voor de Nederlandse en Belgische klanten Het gaat hier over de HiBoost Hi10-5S Gsm booster of repeater dit is het kleine broertje van de HI13 modellen en heeft slechts één binnenantenne. Dit heeft invloed op de prijs, welke meer dan 30% lager is en op de installatieprocedure. Met slechts 1 binnen antenne kunt u dus alleen bij 1 verdieping, souterain of begane grond het GSM Signaal versterken. Maar dat is nu juist bij de meeste huishoudens of kleine kantoren in Nederland nodig. Kijk dus zeker even op de pagina van de HI-10-5S als u voldoende heeft aan deze lichtere GSM signaal versterker.

Sterkte. En ik hoop dat door het lezen van dit artikel wellicht uw frustraties van het niet kunnen bellen in huis op po kantoor kunnen worden opgelost.