Een telefoontasje voor dames

Een trendy fashion accessoire

Een telefoontasje voor dames is niet alleen super handig, het is ook nog eens een mooie toevoeging op jouw outfit. De telefoontasjes van Mōsz zijn ondanks dat de tas niet zo groot zijn toch super handig, er kunnen namelijk toch veel spullen in zoals: bankpassen, telefoon, sleutels, oordopjes of jouw favoriete lippenstift.


Er zijn ontelbaar momenten te bedenken waarbij een telefoontasje voor dames van Mōsz goed van pas komen, zeker in de zomer met alle festiviteiten zoals: festivals, concerten of bij het pakken van een terrasje. Het is niet alleen handig, maar geeft ook een extra toevoeging aan jouw outfit en is dus een echte eyecatcher.


Wat kan ik meenemen in een telefoontasje?

Alle essentiële dingen die je dagelijks nodig hebt kan je kwijt in een telefoontasje. Denk daarbij dus aan de volgende dingen: een telefoon, bankpassen, rijbewijs, sleutels, oordopjes, geld, desinfect en nog meer. Het tasje is dus erg handig om alle spullen bij elkaar te hebben zonder met een gigantische tas te lopen.

In het midden is er een ritsvak speciaal voor jouw mobiele telefoon. Er zijn twee grote steekvakken, het ene steekvak bevat 10 kleine steekvakken speciaal voor pasjes. Het andere steekvak heeft een speciale opbergmogelijkheid voor bijvoorbeeld jouw oordopjes. In beide steekvakken kunnen de andere kleinere items opgeborgen worden zoals je sleutels of papiergeld. Bekijk de gehele collectie op onze website.


Het dragen van een telefoontasje

De telefoon tassen kunnen op verschillende manieren gedragen worden. Eén van de manieren is crossbody, dat komt door de verstelbare en afneembare schouderriem. Maar de telefoontasjes kunnen ook als handtas gedragen worden door gebruik te maken van de korte schakelketting. Het kan zelfs als heuptas door de tas met een lusje aan je riem te bevestigen.


Van wat voor materiaal is een telefoontasje?

Als producent van kwaliteitslederwaren wordt het rundleer zorgvuldig geselecteerd met oog voor kwaliteit, duurzaamheid en levensduur. Het design van de verschillende tassen komt in Nederland tot stand, waarna er in Marokko een handgemaakte tas van gemaakt wordt. De tassen zijn dus gemaakt door echt vakmanschap waardoor Mōsz de kwaliteit kan blijven garanderen.

Bekijk onze nieuwste collectie op onze website!