Een Moorddiner organiseren?

Een doodgewoon diner? Boek een Moorddiner!

Nietsvermoedend geniet je van een diner in een sfeervol restaurant ergens in Nederland. Te midden van je familie of vrienden denk je nog net: “wat kan het leven toch mooi zijn!”. Dan stormt opeens een rechercheur binnen! Wat? Er is een lijk gevonden in het restaurant?! En iemand uit het gezelschap rond deze tafel heeft de moord gepleegd?! Vanaf dit moment krijgt de avond een hele andere wending…

Wie is de dader?
Spanning en een opgewonden sfeer vullen de kamer… Er wordt hier en daar zenuwachtig gegrinnikt. Opeens is iedereen verdacht! De rechercheur heeft jullie geïnstrueerd om de ruimte niet te verlaten totdat de dader is aangewezen. Klinkt dit niet als een superspannend begin van een avond die je niet snel zal vergeten?

Dat wordt rechercheren geblazen!
Gelukkig hebben jullie geen haast. Er wacht immers een heerlijk 3-gangen menu op jullie. Tijdens dit moorddiner zal grondig onderzoek moeten worden gedaan. Mogelijke bewijsstukken komen al snel boven tafel! Iedereen heeft zo zijn motieven… Maar wie heeft een ijzersterk alibi? En wie valt door de mand?

Een unieke ‘all inclusive' avond
Het moorddiner spel betekent een gegarandeerd gezellige, spannende en hilarische avond. Aan alles is gedacht: professionele acteurs, huur van de ruimte, verkleedmateriaal en een prijs voor degene die de moord weet op te lossen. Dit alles natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje in een gezellige omgeving. Kortom, een moorddiner is een ideale invulling van een avond met vrienden, familie of collega's! Een moorddiner organiseren is zo gepiept!