DGA verloning uit de holding; salarisadministratie

Wilt u uzelf een salaris uitbetalen als directeur van een holding (DGA)? Het is verplicht, maar het hoeft niet duur of tijdrovend te zijn. Met Employes regelt u al het papierwerk snel en gemakkelijk - en tegen een zeer scherpe prijs. Bovendien verzorgen wij automatisch de aangifte loonheffingen voor u. Geen verborgen kosten, geen verrassingen.

Salarisadministratie DGA met Holdings

Als u een holding hebt, bent u wettelijk verplicht om uzelf een salaris uit te betalen. Dat wordt vaak gedaan door het administratieve werk aan een ander bedrijf uit te besteden - maar dat kan extra kosten met zich meebrengen, zoals voor jaaropgaven of specifieke declaraties. Bij Employes zijn er geen verborgen kosten: onze tarieven voor salarisadministratie voor DGA's omvatten alle aspecten van het salarisbeheer. U weet dus altijd waar u aan toe bent.

Voordelen als directeur

Een van de belangrijkste voordelen van het hebben van een holding is de financiële flexibiliteit die het biedt. Als directeur van een holdingmaatschappij (DGA), kunt u kiezen om een salaris, dividenden, of een combinatie van beide te nemen. Het salaris dat u uzelf betaalt, is onderworpen aan loonbelasting, net als elke andere werknemer.

Fiscale ruimtes

Er zijn echter enkele belangrijke fiscale overwegingen die u in gedachten moet houden wanneer u beslist hoe u uzelf vanuit uw holding wilt belonen. Een te hoog salaris kan u bijvoorbeeld in een hogere belastingschijf duwen. Of als uw bedrijf winstgevend is, kunt u door dividenden te nemen in plaats van een salaris geld besparen op de loonbelasting.

Lage kosten

Natuurlijk wilt u zo weinig mogelijk tijd en geld besteden aan uw DGA-verloning. Bij Employes kunt u dat gemakkelijk en snel regelen tegen een scherp tarief, inclusief automatische loonbelastingaangifte. Waarom probeert u het niet eens met ons? Wij zijn er zeker van dat u aangenaam verrast zult zijn hoe gemakkelijk en betaalbaar wij de bezoldiging van DGA's maken. Neem vandaag nog contact met ons op!