1 op 1 trainingen in Leiden

Bij D-Healthy vinden we gezondheid en fitheid erg belangrijk, vandaar dat we 1 op 1 training geven in Leiden. 1 op 1 trainingen is de meest ideale sportvorm die je kan verzinnen binnen personal training. Dat komt doordat bij personal training, en zeker in de 1 op 1 trainingen jij als sporter centraal staat. Daardoor is alles op jouw sportbehoefte aangepast, de oefeningen, het resultaat, de blessure preventie en zeker ook de gezelligheid. Kortom, 1 op 1 trainingen bieden de zo groot mogelijke motivatie op het sporten vol te houden en jouw sportdoelen te behalen.

De 1 op 1 trainingen in een locatie in Leiden


D-Healthy Leiden beschikt over een moderne trainingsstudio met uitgebreide faciliteiten, daardoor zijn de trainingen van alle gemakken voorzien en kan er op sportgebied alle uitdagingen aangegaan worden. Zo halen wij het maximale uit de trainingen en zeker ook het maximale resultaat uit de sporter.

Bij D-Healthy werken vier professionele en gecertificeerde trainers met allemaal hun eigen specialismen, daardoor is er altijd een trainer die past bij jouw wensen en behoeftes. Denk bij verschillende specialismen aan bijvoorbeeld fysiotherapie en sportmassage, dit zijn extra
facetten die goed van pas komen bij het volgen van 1 op 1 trainingen.

Een aantal voordelen van een personal trainer in een 1 op 1 training:

  • Jouw sportdoelen, wensen en behoeftes staan centraal, de gehele training is op jou aangepast wat zorgt voor het beste resultaat.
  • Een personal trainer kan rekening houden met blessures, gevoelige spiergroepen of bewegingen die niet fijn zijn, daardoor ga je nooit een grens over.
  • De personal trainers bieden een behoorlijk dosis extra motivatie, daardoor stijg je boven jezelf uit.

Het is ook erg gezellig, dit zorgt ook ervoor dat mensen komen en niet thuis op de bank blijven zitten.

Wij vinden het fijn om mensen kennis te laten maken met onze kennis, activiteiten en faciliteiten. Wij bieden daarom een gratis proeftraining aan. Dat is handig, want daardoor kan je kijken of wij bij jou passen. Vraag een gratis proeftraining aan en wij gaan samen met jou de uitdaging aan!